Pages

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Γονείς και κηδεμόνες παιδιών με αναπηρίες, μαθησιακές δυσκολίες, χρόνιες παθήσεις. Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην συνέλευση του παραρτήματος του Ενιαίου Συλλόγου Γονιών ΑΜΕΑ του Πειραιά.

Την Δευτέρα 27 Νοέμβρη 2023 στις 6μμ στην αίθουσα της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς (Κύπρου 43 & Ηλιουπόλεως, Νίκαια) 300μ από τον Σταθμό του Μετρό Νίκαιας στην Πλ. Αγ. Νικολάου

Συμβάλλουμε με τη γνώμη μας και την δράση μας, στο δυνάμωμα του Συλλόγου μας, στον  αγώνα για τα δικαιώματα των παιδιών μας, των ανθρώπων μας. Η μαζική συμμετοχή, στις εκλογές του συλλόγου μας, που ξεκινάνε από τις 26 Νοέμβρη μέχρι τις 5 Δεκέμβρη, όπου θα εκλέξουμε και συμβούλιο του παραρτήματος, θα δώσει ώθηση, δύναμη στον αγώνα ενάντια στις περικοπές και την εμπορευματοποίηση των αναγκών μας.
Δίνουμε μάχη στον Πειραιά για την ίδρυση και την ανέγερση νέων ειδικών σχολείων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ειδικής αγωγής. Να αντικατασταθούν τα επικίνδυνα και ακατάλληλα με νέα σύγχρονα κτήρια του ειδικού νηπιαγωγείου στον Πειραιά, τα ειδικά δημοτικά στο Ρέντη-Νίκαια και του Περάματος. Να ιδρυθεί νέο ΕΝΕΕΓΥΛ στον Πειραιά για να αποσυμφορηθεί το υπάρχον. Ενίσχυση των υπηρεσιών πρώιμης διάγνωσης και έγκαιρης παρέμβασης, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο «Μηχαλίνιο» και μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Λέμε Όχι στο κλείσιμο της παιδοψυχιατρικής του Τζανείου. Διεκδικούμε αναβάθμιση και ολόπλευρη στήριξη της.
Όχι στο νέο ΕΣΥ που διαλύει και τα νοσοκομεία του Πειραιά για τα κέρδη των εμπόρων της Υγείας. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, καμία απόλυση και μονιμοποίηση όλων των επικουρικών, στα νοσοκομεία του Πειραιά και σε όλα τα νοσοκομεία. Γενναία χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των υποδομών τους και του ιατροτεχνολιγικού τους εξοπλισμού.
Να ιδρυθεί επιτέλους δημόσιο κέντρο αποκατάστασης στον Πειραιά για να σταματήσει η αφαίμαξη αασθενών και οικογενειών. Είμαστε στο πλευρό των μαχόμενων υγειονομικών. Αποκρούουμε το Εθνικό Σχέδιο για την Αναπηρία, της δραματικής συρρίκνωσης της Πρόνοιας, του κλεισίματος των Ειδικών Σχολείων και των ιδρυμάτων, στο όνομα της αποϊδρυματοποίησης και της δήθεν ένταξης, της κατακρεούργησης συντάξεων και επιδομάτων με εργαλείο τη λειτουργικότητα και τα σφαγεία των ΚΕΠΑ. Να παλέψουμε για το δικαίωμα στη δουλειά για τα ΑΜΕΑ, την ανεξάρτητη και αυτόνομη διαβίωση τους.
Στον χώρο της συνέλευσης θα υπάρχει κάλπη από τις 5 έως της 9 το απόγευμα όπου θα μπορούμε να ψηφίσουμε για τα νέα όργανα του συλλόγου. Εγγραφές γίνονται και την ημέρα της συνέλευσης.


Υπενθυμίζουμε: ότι οι υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι τις 24 Νοέμβρη στις 3μμ στα γραφεία του συλλόγου Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος και στο email info@goneisamea.gr και seaanamea@gmail.com 

Με τον αγώνα μας,
υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, τους ανθρώπους μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Το ΔΣ του ΕΝΙΑΙΟΥ
12/11/2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ:

  • Εκτός της ημέρα της συνέλευσης 27/11 (Κύπρου 43 & Ηλιουπόλεως, Νίκαια) από 5μμ-9μμ θα είναι η κάλπη

 

  • 29/11 και 4/12 στην Επιτροπής Ειρήνης Κορυδαλλού (Κρέσνας 6-10, Κορυδαλλός)  5:30μμ - 8:30μμ

 

  • 29/11, 1/12 και 4/12 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, Πειραιάς) 5:30μμ - 8:30μμ

 

  • 5/12, Δημαρχείο Νίκαιας 5:30μμ - 8:30μμ

 

  • 1/12 και 5/12, Λαϊκό φροντιστήριο (Περικλεούς 41 Β’ ΚΑΠΙ Κερατσίνι) 5:30μμ - 8:30μμ

Δυναμώνουμε τον Σύλλογο μας, με τον αγώνα μας
υψώνουμε ασπίδα προστασίας για τα παιδιά μας,
για τα σπίτια μας για τις οικογένειες μας.